+36 30 515 2454 / info@service-master.hu

Szállítási feltételek

A webáruház megrendeléseit a Magyar Posta küldeményeként kézbesítjük.

A 2018. május 16-tól érvényes belföldi postai díjakról itt tájékozódhat: https://www.posta.hu/postai_dijak

MPL Postacsomag alapdíjak

2 kg-ig

1.550

5 kg-ig

1.760

10 kg-ig

1.870

20 kg-ig

2.080

A számlát a csomag minden esetben tartalmazza.

 

Fizetési lehetőségek

Előre átutalás: Az áru megrendelése után a számlát kiállítjuk és e-mailban elküldjük. A számlán szereplő végösszeg kiegyenlítése után a terméket összekészítjük, majd a Magyar Postával kézbesítjük Önnek.

Megrendelésének összegét a következő bankszámlaszámra várjuk:
Compact Master Kft.

UNICREDIT BANK

10918001-00000104-77350003

Utánvétes fizetés: A kiszállított árut az MPL futáránál készpénzben kell kifizetnie, az utánvétes vásárlás költségével együtt (Fizetendő összeg = vételi ár + szállítási költség). A számlát az áruról és a szállítási költségről az MPL futára adja át Önnek az áruval együtt.

Utánvét díja: 950 Ft.


A fentiektől eltérő fizetési módok alkalmazása (pl. utólagos átutalás) kizárólag a VÁSÁRLÓ és az ELADÓ előzetes egyeztetése esetén valósítható meg.

Készletünk folyamatosan változik, ezért előfordulhat, hogy a weboldalon még szereplő termék már nincs készleten és megrendelését nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Természetesen ilyenkor e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt és egyeztetjük módosított rendelését.

Sérült csomag
Ha a csomagon sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba az info@service-master.hu e-mail címen vagy a +36/30-5152454-es telefonon.

A vásárlástól való elállás joga
A 2002. évi XXXVI. törvény értelmében minden vásárlónak 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári és minden csomagolási elemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. Az elállásra vonatkozó igényt csak írásban lehet bejelenteni az info@szervizellato.hu e-mail címen, vagy a +36 30-5152454 telefonszámon.


Az áru ellenértékét a termék visszajuttatását követően 30 napon belül visszatérítjük. A vételár visszatérítése az áru visszajuttatása után lehetséges. Az árucikk csak az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségre, valamint a termék visszajuttatásának költségére, melyek minden esetben a megrendelőt terhelik. Amennyiben a termék kiszállítása ingyen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét, amit kedvezményként a forgalmazó elengedett.
Amennyiben a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc- és sérülésmentesen visszajuttatni, a forgalmazó nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a megrendelőnek, a Vevő költségére.
A fogyasztót nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga: olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött (egyedi megrendelések).

 

Termékgarancia, szavatosság, jótállás

(151/2003 (IX.22) Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállásról)
Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt, illetve a gyártó által vállalt garancia-, jótállási időt vállaljuk. A garancialappal ellátott termékek garanciális igényét a számla másolatával, valamint eredeti garancialappal lehet érvényesíteni. Garancialappal nem rendelkező termékekhez a számla vagy annak másolata szolgál garanciális igazolásként. A termékek szakszerűtlen használata, illetéktelen javítása, átalakítása azonnali garanciavesztést von maga után.

Garanciális ügyintézés

  • Ha az áruházunkban vásárolt termék garancia-, jótállási időn belül meghibásodott, kérjük haladéktalanul jelezze felénk!
  • A terméket visszajuttathatja telephelyünkre, vagy az általunk megadott szervizbe személyesen, futárszolgálattal vagy postai úton. A szállítási költség a vásárlót terheli. Garanciális termék postai vagy futárszolgálatos küldése esetén utánvétes átvételére nem biztosítunk lehetőséget.
  • Garanciában leadott termékeket lehetőség szerint eredeti csomagolásban, gyári tartozékaival együtt kell visszajuttatni, megtisztított állapotban, az esetleges csereigény érvényesítéséhez. Postai szállítás, illetve futárszállítás esetén fontos, hogy a szükséges papírokon kívül hibaleírás valamint napközbeni telefonos elérhetőség is mellékelve legyen a meghibásodott termékhez. Kérjük a postán vagy futárszolgálattal visszajuttatott termékek megfelelő csomagolását, mivel a szállítás során keletkezett károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.
  • Minden garanciában leadott terméket átveszünk. A leadott termékeket bevizsgáljuk, azok javíthatóságát vagy cserejogosultságát megállapítjuk. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk és az ezzel kapcsolatos költségek a kár okozóját terhelik!

Jótállási igények érvényesítése

Ön szavatossági igényeit az alábbi elérhetőségeken érvényesítheti:

Név: Szervizellátó Kft.
Székhely/Levelezési cím: 3434 Mályi, Munkás u. 75.

Telefon: +36-30-515-2454
E-mail: info@szervizellato.hu

Jogérvényesítési lehetőségek

Ön a termékkel vagy a Webáruház Üzemeltető Szervízellátó Kft. tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

Név: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Miskolci Kirendeltség

Levelezési cím: Miskolc, Városház tér 1.

Telefonszám: 46/506-071

E-mail cím: fogyved_emf_miskolc@nfh.hu

A Webáruház Üzemeltető a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan vagy ha a Felhasználó a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel– melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt őriz.

 

Felelősségvállalás
Az eladó nem tartozik felelősséggel a webshop oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen, a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért, számítógépes vírus, vonal- illetve rendszerhibából keletkezett károkért. Webáruházunkban található információk alapján vásárolt termékek felhasználása a Vevő felelőssége. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.